به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات فاطمی بهتازگی ترجمه تازهای از کتاب «آینده ذهن» نوشته میچیو کاکو را منتشرکرده است.
این کتاب توسط مانی منوچهری ترجمه شده است که بهواسطه دکترای داروسازیاش آشنایی دقیقی با مباحث پزشکی مطرح شده در آن دارد.
ویراستاری آن را هم منیژه رهبر، دکترای فیزیک، بر عهده داشته تا این ترجمه از هر حیث دقیق و همتراز با متن اصلیاش باشد.
منوچهری علاقه شخصیاش را علت ترجمه این کتاب عنوان کرده و بیان با ترجمه دقیق این کتاب قصد داشته به دانشجویان و عموم علاقهمندان کمک کند تا بتوانند از مباحث علمی روز در این حوزه مطلع شوند و منبع قابل اطمینانی برای تحقیق و کار علمی داشته باشند.
به گفته مترجم این اثر، بیان سادهی میچیو کاکو باعث شده است که مباحث این کتاب در عین دقت علمی برای عموم هم قابل فهم باشد. آیندهی ذهن به دنبال پاسخی برای سوالاتی مانند اینکه مغز شیشهای چیست، چرا احساسات داریم، تلهپاتی واقعیت دارد، قرصهای هوش باعث هوشمندی میشوند و یا اینکه عکسبرداری از رویا ممکن است مخاطب را در سفری ماجراجویانه با خود همراه میکند.
این کتاب در سه بخش با مخاطب خود مواجه میشود. در بخش نخست با عنوان ذهن و آگاهی درصدد رمزگشایی از این پدیده در نگاه فیزیکدانان است. در دفتر دوم با عنوان ذهن در ورای ماده نویسنده به مساله تلهپاتی و جوانب آن ورود میکند. در دفتر سوم از این کتاب با عنوان آگاهیهای دگرگون شده نیز موضوع ذهنهای کنترل شده و نیز مجازی مورد بررسی قرار گرفته است
در بخشی از متن معرفی این کتاب آمده است: منشأ عالم و آگاهی از بزرگترین اسرار طبیعتاند. امروزه بشر توانسته است به کمک فناوری گسترده اطلاعاتی از کهکشانهای دور به دست بیاورد، در ژنهایی که زندگی را کنترل میکنند دخلوتصرف کند و دنیای درون اتم را بکاود، اما دو موضوع اساسی؛ یعنی منشأ جهان و منشأ آگاهی همچنان ناشناخته و مبهم است. میچیو کاکو، دانشمند ژاپنی آمریکایی و محقق دانشگاه سیتی کالج نیویورک که از مهمترین نظریهپردازان فیزیک در عصر حاضر است در این کتاب به دنبال پاسخی برای معمای ذهن میگردد. او با سوالهایش به سراغ بزرگترین متخصصین علوم اعصاب میرود و با بهرهگیری از دانشهای نوین شناخت ذهن و فیزیک کوانتوم علوم پزشکی را با فیزیک پیوند میدهد.
کتاب آینده ذهن در تیرماه سال ۱۳۹۵، در قطع وزیری و ۳۲۰ صفحه توسط انتشارات فاطمی منتشر شده است.
نظر شما